(+371) 2837 4743
preču grozā: 0
EUR 0.00

Hidroizolācija un hermetizācija / Pašlīmējošā hidroizolācija / Grace Bituthene 8000

Grace Bituthene 8000    240.12 €

20 m2
Grace Bituthene 8000
  1   |  2   |  3   |  4  
Nopirkt
Vieglās, elastīgās membrānas no augsta spiediena polietilēna (dažas ar papildu stiegrojumu) ar ārkārtīgi lipīgu pašlīmējošu gumijas un bitumena sastāvu pilnībā izslēdz nepieciešamību izmantot kausējamās (ko uzklāj karstā veidā) bitumena membrānas. Bituthene® 8000 apvieno pārbaudīto Bituthene adhēzīvu tehnoloģiju ar unikālu, pelēku nesēja plēvi, nodrošinot teicamus ekspluatācijas rādītājus un atvieglojot uzstādīšanu. To var lietot horizontāli vai vertikāli, lai aizsargātu pamatus un citas svarīgas apakšbūves no ūdens, mitruma un gāzu iespiešanās ietekmes.

Dažas Bituthene® membrānas derīgas klāšanai uz "negatava" betona. Grunts, kas ir izturīga pret mitrumu, pārklājuma sistēma nodrošina iespēju uzklāt Bituthene® minimāli piemērotos laikapstākļos plašā temperatūras amplitūdā: no -10°С līdz +35°С.

Ir pierādīts, ka Bituthene 8000, kad tas ir pilnībā atbalstīts, iztur vairāk nekā 70 m hidrostatisko spiedienu. Tas arī pārsniedz BRE minimālās prasības attiecībā uz izturību pret metānu. Membrāna ir apdrukāta ar Bituthene logotipu, kas palīdz identifikācijai, plus pārlaiduma līniju katrā malā, nodrošinot 50 mm minimālos pārlaidumus. Bituthene 8000 ir ārkārtīgi stingra, bet jebkuri nejauši bojājumi, kuri citkārt būtu palikuši nepamanīti, ir padarīti redzami, pateicoties melnajam sastāvam, kas ir redzams cauri gaiši pelēkajai plēvei. Tos var viegli izlabot ar Bituthene 8000 ielāpu.

Produkta priekšrocības

• Ūdens- un tvaika necaurlaidīga – nodrošina aizsardzību visiem pamatiem BS 8102:1990.
• Gāzu izturīga – aizsardzība pret metānu, oglekļa dioksīdu un radonu, pārsniedzot standarta membrānu prasības pārsniedzot standarta membrānu prasības BRE Pārskatos 211 (Radons) un 212 (Metāns un oglekļa dioksīds).
• Izcili ekspluatācijas rādītāji – izturība pret 70 m hidrostatisku spiedienu ar maksimāli zemu mitruma filtrācijas ātrumu.
• Plašs pielietojumu „logs” samazina aizkavēšanās – uzklāšanas temperatūras diapazons no -10°С līdz +35°С un panes mitru virsmu.
• Vieglāka strādāšana siltā laikā – saules siltuma absorbcijas samazinājums par vairāk kā 20%.
• Unikāla kompozīta plēve – izstrādāta izturībai, elastīgumam un gludai apdarei.
• Sekmē kvalitatīvu uzstādīšanu – uzdrukāta pārlaiduma līnija nodrošina minimālus pārlaidumus; gaiši pelēkā krāsa izceļ nejaušus bojājumus, tādējādi vienkāršojot remontu.
• Sistēmas savienojamība – var kombinēt ar Preprufe® iepriekš uzklātajām membrānām, Bituthene® LM un Hydroduct® sistēmu risinājumiem.

Lietošanas joma

Pamati, atbalsta sienas, pagrabi, pazames stāvvietas un ejas, tuneļi, metro, terases, jumti.

Tehniskā Karte